AlgemeenIk heb mijn nieuwe pc in onderdelen besteld in meerdere bestellingen. Alle producten die aangegeven op voorraad te waren werden ook de volgende dag geleverd via PostNL met track&trace code. De betaling was gemakkelijk via iDeal en alles werd netjes via de email bevestigd.
VerzendingLevering van alle onderdelen was de volgende dag. Alles was netjes verpakt en geheel naar tevredenheid.
KlantenserviceNa het monteren van alle hardware bleek het systeem op Windows10 niet stabiel te draaien. Na veel onderzoek en contact met fabrikant van het moederbord (Asus) dat de 400watt voeding het probleem kan zijn door bij intensief gebruik van de hardware er te weinig stroom geleverd werd. Dit gecommuniceerd met de klantenservice van Alternate en een 600watt voeding binnen de garantie om laten ruilen. Deze verwachtte ik vandaag, maar na op mijn account gekeken te hebben stond deze nog op 'in behandeling'. De voeding blijkt niet leverbaar op dit moment, terwijl hij dat op moment van omruilen wel was. Wederom contact met de klantenservice en overeengekomen een iets duurdere voeding af te nemen, waarbij ik wel het verschil moest bijbetalen. Deze zal als alles nu goed gaat morgen geleverd worden. Bijbetaling was gemakkelijk via een iDeal link en de klantenservice was adequaat en behulpzaam. Echter is er meer te lezen over leveringstermijn vermeldingen op de website. Deze verschillen nog al eens met de werkelijkheid wat hier ook het geval is. Tot nu toe goed opgelost verder, geen compensatie (zelf ook niet om gevraagd).