Azerty

Mijn nieuwe PC-onderdelen heb ik hier besteld. Op de website stond netjes aangegeven dat mijn moederbord een firmware update nodig had met mijn nieuwe processor. "Geen probleem, dat fix ik wel". 3 werkdagen levertijd, werden er uiteindelijk 5. In deze 5 dagen was de processor wel 30 euro goedkoper geworden, maar ach je moet de mens soms wat gunnen.

Speciaal biertje gepakt en helemaal klaar om vrijdag de PC in elkaar te zetten. Maar… als ik iets verder door had gelezen bij het stukje dat dat mijn moederbord een firmware update nodig had, had ik eerder bedacht dat de processor wel herkend moest worden, voordat dit kon.

Teleurgesteld Azerty op gebeld, moederbord teruggestuurd (Helaas geen antwoordnummer) en geduldig gewacht. Na een aantal dagen kreeg ik te horen dat er een beschadiging aan mijn moederbord geconstateerd was. Er waren aantal pinnetjes van de socket licht verbogen. Hierbij zeiden ze dat ik me niet ongerust hoef te maken, de pinnetjes konden redelijk makkelijk weer teruggebogen worden. 2 dagen later werd het pakje teruggestuurd, ik hoefde geen servicekosten te betalen. Ondanks dat het pakje iets later was en dat de processor goedkoper was geworden, hebben ze een prima service en dat is zeker wat waard!

2 dagen te laat geleverd. Dit had netjes gemeld kunnen worden.

Fijne beleefde mensen aan de telefoon.

Scorekaart voor Azerty