Azerty

Al jaren een super site met veel aanbod, nette prijzen en een goede zoek optie. Ook het "Mijn Azerty" deel werkt goed, alhoewel het soms even duurt voordat je een factuur kunt downloaden.

Ik heb recent 2 bestellingen gedaan. Beiden waren degelijk ingepakt en snel verzonden zoals ik van Azerty gewend ben.

Tot nu toe nooit contact gehad met de klantenservice, maar helaas bij mijn laatste 2 bestellingen wel. Bij 1 bestelling bleek een case fan van een nieuwe case defect te zijn. De RMA ging een beetje stroef en ik kon zelf de verzendkosten betalen, maar uiteindelijk een nieuwe fan ontvangen. Bij mijn laatste bestelling koos ik de verkeerde bestelmethode. Er is geen optie om dit aan te passen, dus moet je contact opnemen met de klantenservice. Deze heeft mijn order geannuleerd, maar omdat dit een paar uur duurd een ik heb laatste product op voorraad had kon ik mijn bestelling niet direct opnieuw plaatsen. Ook heb ik in mijn contact 2 vragen gesteld en kreeg ik alleen antwoord op de laatste. Al met al de bestelling een paar dagen later alsnog geplaatst en snel ontvangen.

Scorekaart voor Azerty