Azerty

Uitstekende service van Azerty. Vragen voorafgaand aan de bestelling werden vrijwel direct beantwoord. PC is keurig geassembleerd volgens mijn order. Kabels etc. mooi weggewerkt. Voor de levering is de PC goed ingepakt met beschermingsmateriaal zodat het risico op schade minimaal blijft. Daarbij heeft het team assemblage zelfs bescherming geplaatst tussen de onderdelen, zoals het moederbord en de videokaart. Dit zodat niet alles makkelijk kan bewegen tijdens het transport. Tien jaar geleden toevallig mijn onderdelen gekocht bij Azerty. Nu dus ook weer en zelfs laten assembleren. Over tien jaar doe ik het weer. Goede service, normale prijzen en vertrouwd. Kortom, aanrader.

PC goed verpakt met bescherming tegen schade geleverd.

Uitstekende service van bestelling naar de assemblage en uiteindelijke levering. Vragen werden vrijwel diezelfde dag nog keurig beantwoord. PC goed verpakt met bescherming tegen schade geleverd. Ik bestel mijn producten altijd via Azerty vanwege de goede service. Aanrader.

Scorekaart voor Azerty