AlgemeenDoel van deze webwinkel is niet om service te leveren maar te zorgen dat je, na vruchteloos mailen, opbelt iom het door hen gecreëerde probleem te proberen melden via hun betalende lijn (0,30 EUR/minuut). Waar ze je met een fake boodschap "u bent de eerst wachtende" aan de lijn houden. Na een half uur heb ik ingehaakt: 9 EUR kwijt, en geen stap dichter bij een oplossing. Lees de reviews op een hele reeks sites: ik ben geen alleenstaand geval, dit is voor hen een bewuste gecreëerde bron van inkomsten!!! Vermijd deze site dus als de pest, zo'n beleid mag je niet steunen.
KlantenserviceNa een hele reeks reviews op een hele reeks sites eindelijk reactie - via zo'n site, mijn mail van een maand geleden stond nog steeds tussen alle andere. Hun boodschap: "ah ja, we zullen je bestelling annuleren". Op mijn vraag of ik dan ook mijn geld terugkrijg gespendeerd aan hen opbellen, antwoorden ze koudweg "u kan niet aantonen dat u kosten gemaakt hebt". Hallo?
Samengevat: annuleren zodat je je bestelling niet krijgt én extra geld aanrekenen, dat noemt Conrad een oplossing.
Vermijd deze winkel als de pest uab, er zijn zoveel alternatieven die wél tevreden klanten willen.
Geachte mevrouw,
Zoals ik al heb aangegeven via de site Trustpilot, willen wij graag met u in contact komen om samen met u tot een oplossing te komen.
Mascha