AlgemeenDoor middel van de Tweakers Pricewatch is het product in de webwinkel snel gevonden, de productpagina's zijn voldoende duidelijk, echter voelt het via de homepage wat rommeliger aan. Kan niet helemaal plaatsen waar dit gevoel vandaan komt.
VerzendingHelaas is het verkeerde toetsenbord geleverd, ik had een Coolermaster MK750 met MX Brown keys besteld en ik kreeg de MX Blue variant binnen. Achteraf contact met de klantenservice bleek dat de producten verkeerd ingeboekt waren.
Het pakket was overigens prima ingepakt en van de nodige bescherming voorzien.
Ik twijfel ook hier tussen slecht en voldoende, maar gezien de staat van dienst van Azerty, ook in eerdere orders krijgen ze van mij het voordeel van de twijfel. Het zit zo, ik heb na binnenkomst van de order meteen een service-aanvraag gedaan via de Mijn Azerty omgeving, en diezelfde (dinsdag)avond het pakket bij het PostNL-punt afgegeven. Het pakket is twee dagen op donderdag aangekomen. Daarna is op zaterdag het serviceverzoek op "product ontvangen door de klantenservice" gezet. Vervolgens kreeg ik op maandag een melding dat er over zou zijn gegaan tot creditering. Hier op heb ik telefonisch contact opgenomen met Azerty omdat ik graag het juiste toetsenbord geleverd zou hebben en niet het geldbedrag. Dit kon gelukkig en werd geregeld dat het toetsenbord eerst nog extra langs de klantenservice zou gaan voordat het opgestuurd zou worden. Op dinsdag is het pakket verzonden en heeft PostNL nog even gerommeld met het pakket waardoor het tot donderdag heeft geduurd voor hij als eerste was aangeboden. Dit ga ik Azerty natuurlijk niet aanrekenen.
Kortom: ik ben uiteindelijk wel tevreden omdat ik nu het juiste product heb ontvangen. Ik heb ook geen idee van de werkvoorraad bij hen, dus vandaar ook alsnog een voldoende, maar vanuit mijn perspectief heeft het omruilen wel iets te lang geduurd.