Megekko

Nette website met een groot aanbod. Het zoeken in de producten kan nog iets gebruiksvriendelijker. Zoektermen geven vaak erg veel resultaten, en het is niet altijd duidelijk in welke categorie je moet zoeken. Maar, door je producten te zoeken op Tweakers en dan Megekko aan te klikken is dat probleem snel opgelost.

De bestelling werd echt super snel geleverd en ik werd prima geïnformeerd over de voortgang. Ik heb op maandag avond ergens tussen tien en half elf m'n bestelling geplaatst, en kreeg die zelfde avond nog een mail met de track en trace informatie. De bestelling werd de volgende ochtend al geleverd.

Het enige wat net iets minder ging is dat op maandag avond de track en trace een andere tijd gaf dan op dinsdag ochtend. Daardoor was ik alsnog niet thuis op het aangegeven tijdstip. Gelukkig was het pakket bij de buren afgeleverd (hoewel hier volgens de track en trace informatie voor getekend moest worden). Maar, dit ligt natuurlijk niet aan Megekko maar meer aan de post.

Scorekaart voor Megekko