AlgemeenIk probeerde ruim een week geleden een toetsenbord te bestellen die (bij meerdere aanbieders) €109,- was. Ik heb een Cherry Mx-Brown variant besteld, maar kreeg de blauwe thuis. Ik heb hem direct terug gestuurd en gevraagd om het goede product. Ik heb inmiddels een volledige week gewacht op bericht. Vandaag het bericht dat ik geen nieuw toetsenbord krijg omdat de prijs inmiddels teveel is gestegen vergeleken met vorige week (terwijl hij vorige week is aangekomen ter retour). Hierdoor krijg ik alleen mijn geld terug en niet het product wat ik heb besteld. De klantenservice wilde hier geen woord van weten, laat staan meewerken om het goede product opgestuurd te krijgen in plaats van het geld retour. Werkelijk belachelijk, dat ze er zelf zo lang over doen om de retourmelding af te handelen, en daarna dat (het lange wachten) gebruiken als argument dat de prijs inmiddels te ver is gestegen. Waardeloos.
VerzendingHet verzenden van het product van de winkel naar huis ging prima. Zondagavond besteld, maandagmiddag thuis. Niks over te klagen. Echter met retourneren gaat het mis. Je dient eerst volledig het verzendbedrag voor te schieten, waarna je na 2 weken dat bedrag pas terug krijgt.
KlantenserviceDe klantenservice wilde niks te maken hebben met het probleem. Geen greintje sympathie of begrip. Ze wilde niet meewerken aan het retour zenden van het product dat ik besteld heb.
Goedemiddag Robin,
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen