AlgemeenAls je weet wat je moet hebben, werkt de site uitstekend! Ook is het niet verplicht om een account aan te maken. Als je nog niet precies weet wat je wilt kopen, dan is de site wat minder makkelijk te gebruiken. Ik vind het niet altijd logisch hoe de producten gecategoriseerd zijn. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een muis en wilt weten welke muizen de mediamarkt heeft, moet ik even zoeken waar ik alle muizen kan vinden.
VerzendingOverdreven veel luchtzakjes. Ik heb een muismat gekocht, wat kan er nou gebeuren als een muismat een beetje beweegt in een doos? Dit vind ik overigens een voordeel. Blijkbaar vinden ze het belangrijk dat de goederen goed ingepakt worden. Muismat werd ook de volgende dag al geleverd.
KlantenserviceHelaas had ik het formaat van de muismat verkeerd ingeschat. De muismat moest dus terug. Eerst een andere muismat gekocht, om een goed definitief besluit te nemen. Gisteren wou ik de muismat aanmelden voor retour, maar kreeg geen retourlabel per mail. Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Daarop heb ik de klantenservice gebeld. De klantenservice is echt geweldig. Er zijn klantenserivces waar je eerst door 10 keuzemenu's geloosd wordt, vervolgens 4 minuten in de wachtrij staat en dan alsnog bij de verkeerde uitkomt en weer oneindig lang mag wachten. Bij de mediamarkt dus niet. Telefoon paar keer over laten gaan en ik kreeg meteen een vriendelijke dame aan de lijn die de retour voor mij op orde heeft gemaakt. Na enkele minuten kreeg ik de beloofde mail met instructies. Ik vind het overigens wel jammer, dat ze alleen een adres geven. Dat moet je dus zelf nog even copy-pasten en printen. Het was makkelijker geweest als ik gewoon een retourlabel kan printen waar alles meteen op staat. Ja, ik ben lui