Max ICT B.V.

Verkeerde SSD besteld (PCIe ipv SATA). Mag deze terugsturen en ruilen voor een andere, maar kost me wel 35% van de aanschafkosten. Meest waardeloze service die ik ooit van een webshop heb ervaren. SSD gaat niet terug en ik koop er nooit meer!

Woensdag besteld, donderdag in huis. Prima verpakt.

Hoezo klantenSERVICE? Het woord service zijn ze zeker niet waard.

Beste Afribird,

We begrijpen dat je niet tevreden bent en je hebt duidelijk laten weten geen contact meer te willen. We vinden het jammer dat je ons niet de kans geeft dit samen met je op te lossen, maar respecteren je keuze.

Voor zakelijke aankopen gelden helaas andere spelregels dan voor particuliere aankopen. Er zitten voordelen aan zakelijk aankopen, zoals bestellen exclusief BTW, maar men krijgt inderdaad ook te maken met de restockfee. Deze restockfee gebruiken wij om producten opnieuw aan te bieden in bijvoorbeeld een nieuwe verpakking wanneer ze retour komen. Dit is niet uitzonderlijk bij zakelijke aankopen.

Voor meer informatie omtrent het verschil tussen zakelijk aankopen of particulier, verwijzen we naar de algemene voorwaarden op onze website. Mocht je vragen hebben, of alsnog contact met ons willen hebben om hierover te spreken dan horen we het graag,

Wij waarderen je als klant en werken graag met je naar een passende oplossing.

Kim - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops