Belsimpel

De bestelling word telkens vertraagd + geen communicatie buiten de automatische update mails. Ik lees net andere getuigenissen met dezelfde ervaring waarbij er nooit geleverd werd... blijkbaar ben ik niet de enige.

Ik zal via mijn creditkaart het bedrag uiteindelijk moeten terugvorderen vrees ik; Helemaal geen aanrader als ze op deze manier zaken doen.

*Update*
De klachtenafhandeling was top nadat ze persoonlijk contact hebben opgenomen. - Na 14 dagen heb ik dan toch eindelijk mijn bestelling (met compensatie) mogen ontvangen. De manier waarop ze de klacht behandeld hebben zet het vertrouwen in Belsimpel enigszins terug recht.

Verzending blijft uit door het constant vertragen van de zending.

Helemaal geen communicatie buiten de standaard automatische mails van vertraging.

*Update*

Scorekaart voor Belsimpel