Azerty

Mijn nieuwe computer werd helaas 20 dagen na de online aankoop bezorgt. Ik wilde eigenlijk alles annuleren omdat het veelste lang ging duren. Maar helaas had ik al betaald via Ideal voor alle losse hardware + assemblage. Op de site stond vermeld 3 werkdagen + 3 werkdagen assemblage. Prima, mijn oude notebook is stuk dus snel een goed systeem bestellen. Maar helaas... 3 weken :(

Uiteindelijk heb ik via de mail gevraagd waar het systeem blijft, 5 november werd het dan eindelijk bezorgt. 1 november begint Samsung een actie dat er een gratis game bij komt als je een Samsung product koopt. Had netjes geweest van Azerty om deze mee te sturen na de slechte levertijd. Ze leveren pas op 5 november tenslotte.

Hierover Azerty geïnformeerd maar tot op heden geen reactie.

Volledige desktop bestelt maar de nieuwste hardware. 3 werkdagen + 3 werkdagen assemblage. Uiteindelijk duurde dit 20 dagen omdat er een koeler los naar mijn huisadres werd gestuurd.

Trage reactie op de mail, soms laat in de avond reactie. Slechte communicatie tussen afdelingen bij deze webshop.

Scorekaart voor Azerty