V-Nix.nl

Anova sous vide stick besteld die de volgende dag zou worden geleverd. Vervolgens 2 weken aan het lijntje gehouden met het argument dat hij de volgende dag of uiterlijk de dag erna zou worden geleverd. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen en geld terug gevraagd.Conclusie : Hier niets bestellen als je zeker wil weten dat je het ook daadwerkelijk krijgt.

Als een product niet op voorraad is wordt toch het geld geïncasseerd maar niets verzonden en ook niet gecommuniceerd dat er niet wordt verzonden.

Er is geen communicatie of producten ook echt worden verzonden. Pas na vragen komt er een onduidelijk berichtje.

Hoi Frank,

Spijtig om te horen dat je zo'n lange tijd op de Anova Precision Cooker aan het wachten bent. Inderdaad, de leverancier is meermaals met de levering uitgelopen zoals we ook bij iedere vertraging op onze website vermelden. Je aankoopbedrag terug ontvangen is nooit een probleem; zodra je ons aangeeft dat je het retour wenst te ontvangen maken we dat direct in orde.

We gaan er vanuit dat je volgende ervaring met ons beter zal zijn en zien je graag nog eens bij ons terug.

Vriendelijke groet,

Mike de Jong