AlgemeenOmdat ze ook de assemblage konden doen en testen en verder ook wel lage prijzen hebben.
Zeer strak kabel management trouwens. Zo had ik het niet gekund.
Niet alles was op voorraad dus duurde even. Had ook een Displayport kabel mee besteld omdat de videokaart slechts 1 DVI uitgang heeft.
Dus bij aankomst mijn primaire monitor daarmee aangesloten.Groot was mijn teleurstelling toen na meer dan 1 minuut om in het bios te komen daar bleek dat mijn M.2. SSD niet gedetecteerd werd.Dus kon ook mijn OS niet installeren.
Na een paar dagen heen en weer gemaild te hebben met wat schermafbeeldingen van het bios en te horen kreeg dat bij de test toch echt alles het deed, kreeg ik het bericht om alles , incl. mijn monitor, maar terug te sturen dan zouden zij het nakijken en direct maar een gratis Windows
er op zetten. Dat zag ik toch niet zitten. Op een gegeven moment probeerde ik het met de DVI aansluiting en alles werkte perfect. Ook binnen 10 seconden in het bios.Dus had ik me suf gezocht op het internet met mijn oude computer wat het toch kon zijn met die Displayport.
Blijkt dat veel van die kabels niet volgens de Vesa standaard vervaardigd te zijn. Daar mag n.l. pin 20 (de spanningsaansluiting) niet bij zijn aangesloten. Dus deze afgeschermd met een strookje papier et voilá alles deed het.
Dat gemeld met de aanduiding van een goede (3M à € 16,95) . Deze kreeg ik toen gratis opgestuurd en alles loopt nu als een zonnetje.
Blij dat ik hem niet opgestuurd had want waarschijnlijk testen zij wel met een goede kabel en hadden ze niets gevonden.
Prima verpakt met alle onderdeeldozen met inhoud erbij.
Klantenservice4 sterren omdat ik zelf de oplossing moetst vinden maar zij toch prima meewerkte.
Blijkbaar was het Displayport probleem daar niet bekend.