Beste Oscar,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg fijn van je te vernemen dat je al sinds dag 1 klant bij ons bent en we willen je graag als klant behouden. Je geeft aan dat onze service tot een dramatisch niveau is gedaald. Dit vinden we heel erg en bieden dan ook onze oprechte excuses aan dat je dit zo hebt ervaren. Graag willen we ervoor zorgen dat onze kwaliteit en behulpzaamheid in alle opzichten tot het hoogste niveau blijft en doen we er alles aan onze klanten naar tevredenheid van dienst te zijn.
Je geeft aan dat je 30 keer gebeld bent voor een verlengingsaanbod. Om je van dienst te zijn gaan we bekijken hoe het komt dat er meerdere malen telefonisch contact met je is opgenomen en we gaan intern in overleg dat dit niet naar behoren is.
Tevens vinden we het erg vervelend dat je iPhone 7 Plus defect is geraakt. Je hebt het toestel binnen de garantietermijn aangemeld op onze website. Helaas hebben we tot op heden het toestel nog niet van je mogen ontvangen. Indien het toestel niet binnen het garantietermijn bij ons ontvangen is, kan het toestel niet meer binnen garantie gerepareerd worden.
Helaas wil je het toestel nu niet meer naar ons verzenden en stel je ons hierdoor niet meer in de gelegenheid om een passende oplossing voor je te kunnen bedenken. Graag willen we je adviseren om het toestel alsnog naar ons te verzenden zodat we samen met jou een passende oplossing in deze situatie kunnen bedenken.
Het team van Mobiel.nl