Mobiel.nl

755 producten en 1.401 uitvoeringen

Ik was al sinds dag 1 klant van Studentmobiel.nl en was altijd zeer te spreken over het bedrijf. Echter sinds het Mobiel.nl geworden is, is de service tot een dramatisch niveau gedaald.

Allereerst de zeer opdringerige telefoontjes om een verlenging aan te smeren. Ik ben wel 30x gebeld en heb meerdere malen aanegeven dat ik geen interesse heb omdat ik zelf bij een grote provider werk. Ze bleven maar terugbellen.

Vervolgens raakte mijn iPhone 7 Plus defect binnen de garantietermijn en ik heb het toestel netjes aangemeld binnen de garantietermijn. Je krijgt vervolgens GEEN email ter bevestiging, dus als je het RMA nr. niet opschrijft kan je deze nergens terugvinden. Ik bel na 2 dagen naar de klantenservice om het RMA nr. op te vragen. "Sorry meneer, maar uw garantie is sinds gister verlopen en het toestel moet bij ons binnen zijn binnen de garantieperiode". Wat een klinkklare onzin. Dus als je telefoon op de laatste garantiedag defect raakt moet je naar Leidschendam racen om je toestel binnen de tijd af te leveren? Het is gewoon een manier om onechtmatig de garantie te verkorten. Ik heb het toestel immers binnen de garantietermijn aangemeld.

Na dreigen met slechte reviews en de Geschillencommissie geven ze aan: "stuur de iPhone maar op en dan kijken we wel wat we kunnen doen". Als ik de overige 1 Ster reviews (en dat zijn er echt heel veel) lees, weet ik al wat er gaat gebeuren: "valt niet onder garantie, want gebruikersschade".

Zo zonde dat zo'n bedrijf denkt dat ze zo met haar vaste klanten moet omgaan en haar reputatie zo te grabbel gooit. Geldwolven zijn het. Je bent nu in ieder geval weer twee klanten kwijt.

Geen bijzonderheden.

08-11-2018 Reactie op de reactie van Mobiel.nl: Je blijft het feit negeren dat het toestel was aangemeld binnen de garantietermijn en dat nergens staat beschreven dat het toestel daadwerkelijk binnen de garantietermijn bij jullie moet zijn. En waarom ik het toestel nu niet alsnog opstuur? Jullie geven aan: "stuur maar op en dan kijken we wel wat we kunnen betekenen" en jullie geven mij geen enkele garantie dat het defect wordt gerepareerd omdat jullie bij het standpunt blijven dat de garantie verlopen is. Dat standpunt is onterecht aangezien het toestel is aangemeld binnen de garantieperiode. Als jullie dat standpunt niet fundamenteel aanpassen en jullie verantwoordlijkheid nemen om het toestel onder garantie in behandeling nemen, stuur ik 'm niet op en zet ik de gang naar de geschillencommissie door.

Beste Oscar,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg fijn van je te vernemen dat je al sinds dag 1 klant bij ons bent en we willen je graag als klant behouden. Je geeft aan dat onze service tot een dramatisch niveau is gedaald. Dit vinden we heel erg en bieden dan ook onze oprechte excuses aan dat je dit zo hebt ervaren. Graag willen we ervoor zorgen dat onze kwaliteit en behulpzaamheid in alle opzichten tot het hoogste niveau blijft en doen we er alles aan onze klanten naar tevredenheid van dienst te zijn.

Je geeft aan dat je 30 keer gebeld bent voor een verlengingsaanbod. Om je van dienst te zijn gaan we bekijken hoe het komt dat er meerdere malen telefonisch contact met je is opgenomen en we gaan intern in overleg dat dit niet naar behoren is.

Tevens vinden we het erg vervelend dat je iPhone 7 Plus defect is geraakt. Je hebt het toestel binnen de garantietermijn aangemeld op onze website. Helaas hebben we tot op heden het toestel nog niet van je mogen ontvangen. Indien het toestel niet binnen het garantietermijn bij ons ontvangen is, kan het toestel niet meer binnen garantie gerepareerd worden.

Helaas wil je het toestel nu niet meer naar ons verzenden en stel je ons hierdoor niet meer in de gelegenheid om een passende oplossing voor je te kunnen bedenken. Graag willen we je adviseren om het toestel alsnog naar ons te verzenden zodat we samen met jou een passende oplossing in deze situatie kunnen bedenken.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl