Azerty

Bijna 10 jaar geleden mijn eerst eigen build-pc besteld bij Azerty. Nu een nieuwe build samengesteld ter vervanging van het oude beestje, ideaal moment gezien de losse componenten weer een beetje betaalbaar zijn. (RAM en GPU etc.)

Als terugkerende klant wederom weer zeer tevreden over bestelling, levering en service.

Verzending ging snel, meeste producten waren direct leverbaar. Drie onderdelen hadden een levertijd van 2-4 werkdagen. Werd nog even spannend of de case, waarvan er slechts nog 1 voorradig van was bij de leverancier aan mij zou worden geleverd.

Dinsdag besteld vrijdagavond in huis, perfect qua planning om zaterdag de boel in elkaar te zetten.

Een mail naar de klantenservice, bracht al snel verheldering dat de case inderdaad aan mij zou worden geleverd. (Ik zag de bui al hangen, gezien het feit dat de voorraad van het product naar 0 was gewijzigd en de levertijd naar 10+ werkdagen. Maar alles verliep uiteindelijk zoals ik had gehoopt/verwacht.

Scorekaart voor Azerty