AlgemeenOmdat Max ICT in aanzienlijke mate de goedkoopste aanbieder was van een GTX 1080ti kaart die ik graag wilde hebben, heb ik besloten om ondanks de gemengde recensies hier de proef op de som te nemen. Ik werd na het plaatsen van de bestelling 'real time' op de hoogte gehouden per mail van alle stappen t/m het verzenden, waarna je een track en trace ontvangt.
Waarom dan 'maar' 4 sterren? Zie 'verzending' hieronder.
Het product was op voorraad conform informatie op de site, is verzonden op het beloofde moment en is geleverd op het beloofde moment. Prima.
Toch hier 4 sterren en geen 5: Ik bestelde de kaart rond 21:00 uur 's avonds, en bij verschillende concurrenten betekent dit dat ik de kaart de volgende dag gekregen zou hebben. Bij Max ICT moet je voor 16:30 uur bestellen wil je het de volgende dag krijgen. Nu zo veel (grotere) concurrenten deze deadline veel later op de dag stellen en de invloed op de levertermijn hierdoor een verschil is tussen één dag of twee dagen, één sterretje verbeterruimte.
Al met al blij met mijn 'gokje' op Max ICT; goedkoopste leverancier van de kaart en de dag na de bestelling verzonden.
Hi BoozBunny,
Bedankt voor je feedback! We hopen, zoals je zegt, in de nabije toekomst inderdaad ook snellere levertijden te gaan aanbieden :-)
Vooralsnog zijn we heel blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, en mochten we weer iets voor je kunnen doen? Dan horen we het graag,
Kim - Max ICT Webcare