Plasmavisie

Voordat we bestelden hebben we een tijdje de prijsontwikkelingen gevolgd op verschillende sites. Plasmavisie was vaak het goedkoopst, soms ging een andere site er net weer onder zitten. Op het moment dat we wilden bestellen was Plasmavisie de goedkoopste.
Bestellen ging makkelijk via de site, evenals de betaling.
Helaas was de tv niet op voorraad toen we bestelden en duurde het drie weken voordat geleverd kon worden.

Doordat de tv niet op voorraad was, moesten we drie weken wachten tot deze geleverd kon worden. Op zich niet zo heel erg, maar als je iets bestelt (en betaalt) wil je het het liefst zo snel mogelijk ontvangen. De tv was goed verpakt en werd door de bezorgers keurig naar binnen gedragen. We kregen netjes een berichtje 30 minuten voordat de bezorgers zouden komen.

We hebben voor de aanschaf een keer gebeld voor informatie over de tv. We werden heel vriendelijk en goed te woord gestaan. Na de bestelling hebben we wel zelf nog eens gebeld om te vragen wanneer we de tv ongeveer konden verwachten, omdat de informatie hierover niet duidelijk was. Daarna werden we keurig op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum.
Dat de prijs van de tv nu (net na levering) weer iets lager is, dat is te verwachten gelet op de concurrentie.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops