Algemeenna een kapotte videokaart ingestuurd te hebben, een nieuw product ontvangen met een nieuwe factuur(en dus ook een nieuwe garantie termijn).4-5 maanden later gaat hij weer kapot stuur deze met de factuur, hij wordt in behandeling genomen en teruggestuurd naar de fabrikant. 1,5 maand later krijg ik opeens een mail dat hij niet binnen garantie valt omdat die verstreken is. ik heb met ze gebeld en ze geven aan dat in de algemene voorwaarden staat dat bij een reparatie of vervangend product er geen nieuwe garantie termijn in gaat. ik heb dat dus even opgezocht en het blijkt dat het inde zakelijke en niet de consumenten voorwaarden staat. dus ik naar hun bemiddelings organisatie, ik krijg te horen dat er een wet deugdelijk product is en dat mijn product ongeveer drie jaar mee moet gaan, ik zat daar nog 8 maanden onder dus ik dacht geen probleem. nu blijkt het dat ik moet kunnen aantonen dat het niet mijn schuld is, terwijl de fabrikant geen probleem heeft kunnen vinden. onbekend defect en niet repareerbaar. ik heb dus uiteindelijk volgens de wet geen recht op vergoeding. nou respecteer ik dat, maar aangezien ik niet genoeg geld heb om een nieuwe gpu te kopen heb ik gevraagd of ik dat wat korting mocht, ik krijg een mailtje terug dat ik( schrik niet) wel een hele 2 procent korting krijg. nou hebben ze dus gewoon een paar fouten gemaakt. ten eerste: ze hebben op de factuur gezet dat er garantie opzit tot en met 2020 ten tweede: ze verwijzen me naar algemene voorwaarden van zakelijke klanten(wat ik toch zeker niet ben).
ik ben nu 2 maanden verder ik heb geen werkende gpu en ik krijg een korting van twee procent dat is toch om te lachen.
ze hebben duidelijk fouten gemaakt(is ook toegegeven), ik ben zelfs nog bereidt om een nieuwe gpu bij hun te kopen, dan kan ik toch wel een beetje extra korting krijgen?
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen