AlgemeenHier laatst een stel rgb ledfans gekocht, thuisgekomen bleek er 1 van de 3 fans niet te draaien maar de led verlichting deed het wel, op zich geen groot probleem kan een keer gebeuren dat er een product defect in de doos zit.
Dus maar een ticket aangemaakt en teruggestuurd, maar hier begon het probleem, kreeg een dag later een mail dat er geen defect aangetroffen was en dat alles teruggestuurd zou worden (kosteloos wat dan wel weer netjes is), aangezien dit mij nogal sterk leek heb nl thuis (samen met een vriend die dit voor zijn werk doet) alles meerdere malen gecontroleerd, en alle mogelijke dingen geprobeerd, dus maar even de klantenservice gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan maar na verzekering dat ze het echt wel deden (en de opmerking dat ik dan waarschijnlijk de stekkers niet goed aangesloten zou hebben, wat niet mogelijk is en een beetje raar om te zeggen maar goed) alles teruggekregen, doosje was met veel tape weer in elkaar gezet en de inhoud er erg lomp ingepropt, stekkers weer aangesloten en zelfde probleem weer.
Alles teruggestuurd met de melding dat ik mijn geld terug wou (wat binnen een week weer op mijn rekening stond, wel weer netjes), bij een andere winkel dezelfde fans gekocht die het wel meteen zonder problemen deden
Dus of hun technische dienst heeft de fans alleen uit de doos gehaald om ze vervolgens weer zonder enige vorm van subtiliteit terug te proppen en gezegd dat alles het gewoon deed, of ze hebben zowel via de mail en aan te telefoon keihard staan liegen, ik weet eerijk gezegd niet wat ik erger vind
Voor meer uitleg zie de opmerking in de algemene beordeling