Azerty

Ik heb bij Azerty mijn gamecomputer besteld om zelf in elkaar te zetten, het was echt super chill dat alles gewoon binnen 3 dagen kon worden opgehaald.
Producten werken natuurlijk gewoon perfect en kreeg zelfs Black Ops 4 er gratis bij. Het enige minpunt vond ik wel dat ik met mijn processor (Inter i7 8086K) en mijn moederbord (Asus Rog Z370 F Gaming) eigenlijk de Black Ops 4 Deluxe Edition had moeten krijgen maar ik kreeg van Asus de gewone Black Ops 4 edition, denk dat deze fout meer bij Asus ligt dan bij Azerty maar is misschien wel handig om te weten voor als je een combinatie koopt voor de Black Ops 4 Deluxe Edition.

Klantenservice was gewoon perfect! Heb meerdere mails gestuurd naar de helpdesk om een aantal dingetjes te vragen, en ze reageerde altijd snel en volledig. Het was niet zo dat ik na het krijgen van een antwoord weer een mail moest sturen zo van: ''dat bedoelde ik niet, ik bedoelde...''
Ik heb dus al mijn componenten bij Azerty besteld, behalve mijn videokaart, want ik wist nog niet precies welke videokaart ik kopen wou. Ze hielpen mij daar bij het ophalen van de producten erg zorgvuldig mee en dat vond ik wel fijn.
PERFECT

Scorekaart voor Azerty