AlgemeenVanaf het zoeken naar het artikel op Tweakers tot aan het afronden van de bestelling bij Megekko verliep alles soepel. De pagina over het artikel dat je wil bestellen is in mijn ogen altijd volledig, waarbij ik vooral het aanbod van afbeeldingen van het artikel uitgebreid vind. Handig om te checken wat er allemaal geleverd word in de doos van bijvoorbeeld je cpu koeler. Het bestellen gaat daarna snel waar je kan kiezen voor een account of losse bestelling. Betalen via verschillende manieren is ook geen probleem en eventueel is er nog de optie om te sparen voor korting voor de mensen die dat willen. In mijn ogen een totaalpakket. Ik ga hier verder niet in op de klantenservice, omdat ik daar geen ervaring mee heb. Wat op zich natuurlijk een goed punt is.
VerzendingVerzending van de meerdere producten die ik besteld heb bij Megekko waren altijd goed. De doos wordt ruim gevuld met opvulmateriaal, zelfs voor hele kleine of lichte producten als bijvoorbeeld een wifi-dongel, iets wat je niet bij iedere webshop ziet. Verder heb ik al mijn producten op tijd gehad en ben ik prima op de hoogte gehouden via de mail van de status van mijn bestelling. Prima dus!