AlgemeenIk had een wasmachine in de outlet webstore besteld. De volgende dag werd de machine al bezorgd. De machine bleek meer schade te hebben dan vermeld op de site en de bezorgen was dit opgevallen. Hij is na overleg met mij en BCC onverrichtezaken met de wasmachine vertrokken. Hij garandeerde mij dat er later op de avond contact met mij werd opgenomen. En inderdaad dat gebeurde. BCC had zelf een voorstel voor een nieuw, nog in de doos exemplaar voor de outlet prijs. En binnen 2 werkdagen bezorgd. Top van BCC!
VerzendingEen snelle levering en toen het product meer beschadigd was dan in de outlet beschreven was. Stelde de bezorger voor met de klantenservice contact op te nemen. Die hebben het netjes afgewikkeld en binnen 2 werkdagen stond mijn nieuwe machine in huis.
KlantenserviceBelofte maakt schuld...De klantenservice het het perfect opgelost voor mij. De bezorgde wasmachine uit de outlet store van BCC was meer beschadigd dan beschreven. s avonds werd ik gebeld met een voorstel: een nieuwe machine voor de outlet prijs en met 2 werkdagen bezorgd.