AlgemeenWat een top bedrijf! Deze jongens hebben mij in 2017 al eens geholpen met een DJI Mavic Pro verzekering. Ik was bijna te laat met het registreren van een verzekering (moet binnen 24 uur na registratie van je drone) en nam contact op met V-Nix. Voor ik het wist kreeg ik een foto over de app met de opengekrapte inlogcode. Opsturen via de post zou veel te lang duren. Zijn motto was: zorg dat je op tijd bent, dan regelen we zo de rest wel. Dit maak je niet veel mee!
Nu van plan een Anova Sous Vide apparaat met accessoires te bestellen, maar een week later was op het moment van bestellen de prijs met 15 euro verhoogd. Nu zijn ze de allergoedkoopste, maar toch, voor een cadeau liepen de kosten toch al aardig op. Na een email met de vraag of ik alles voor de oude prijs kon bestellen, kreeg ik een uitgebreide email dat Anova de inkoopprijzen had verhoogt en ik helaas geen korting kon krijgen. In ruil daarvoor kwam er een uitgebreid advies en goede tips voor een veel goedkoper alternatief. (hij had ook kunnen proberen mij de duurdere te verkopen, maar koos voor een oplossing) Al met al toch gekozen voor de duurdere versie.
Besloten om de Anova en diverse accessoires uiteindelijk te bestellen, was het die woensdag ondertussen 22.30 uur geworden.Dus ging ik er vanuit dat het pakket een vrijdag geleverd zou worden. De volgende ochtend netjes een email met de bevestiging en de factuur, later nog een mail over de aflevering. Deze niet eens gelezen, ik zie het wel verschijnen. En uiteindelijk staat er ineens donderdag einde middag een koerier voor mijn neus. Wat komt die doen? Werd mijn bestelling al geleverd! Super geregeld!
KlantenserviceKlantenservice is ook erg prettig. Reageert snel en zoekt oplossingen, zonder vast te zitten aan moeilijke regeltjes. Zoekt gewoon de beste oplossing. Daar hou ik van! Als zelfstandig ondernemer weet je dat je alleen op die manier onderscheid kan maken.