AlgemeenIk zal eerlijk zijn: toen ik mijn televisie besteld had en er vervolgens achter kwam dat Art & Craft in België zat heb ik wel even getwijfeld om de bestelling te annuleren. After sales leek mij een stuk moeizamer vanwege niet Nederlandse wetgeving en omdat ik voor me zag dat ik op en neer naar België zou moeten voor retouren. Door de scherpe prijs toch het gokje gewaagd, en nu kan ik zeggen dat ik mij nergens druk over hoefde te maken. Alles gaat (op hun kosten) via een pakketdienst en de after sales zijn goed.
VerzendingVia Dynalogic, wat imho beter werkt dan concurrenten. Je krijgt vooraf de track & trace, met daarbij een link waarbij je de bezorger realtime kan volgen. Je ziet precies hoeveel mensen er nog voor je zitten. Een uur/half uur van te voren krijg je een sms met de specifieke bezorgtijd.
KlantenserviceAangezien het om een zakelijk product ging en ik er pas later achter kwam dat Art & Craft in België zat heb ik via de klantenservice een BTW vrije factuur opgevraagd. Het BTW bedrag werd vervolgens netjes terug gestort. De klantenservice reageert de zelfde dag nog via de mail en is erg vriendelijk. Telefonisch ook bereikbaar wat ik zelf prettig vind werken omdat je daadwerkelijk met iemand spreekt. Ik schrijf deze review 1 jaar later na aankoop omdat ik recent te maken heb gehad met de after sales. De is erg goed, al moet ik daarbij wel zeggen dat ik het nodige voorwerk al bij de fabrikant had gedaan. Via LG de televisie opgegeven als defect en zij hebben een monteur laten komen. Die verklaarde dat de TV niet herstelbaar meer was waarop LG een credit nota opgemaakt heeft waarna ik contact kon opnemen met Art & Craft. Omdat alles al geregeld was kon er meteen over worden gegaan op vervanging. Omdat de service mij erg goed beviel heb ik besloten deze review te schrijven. Volgende keer twijfel ik niet meer iets bij Art & Craft te bestellen!