AlgemeenOp 18 oktober bezochten wij BCC filiaal hilversum op zoek naar een vaatwasser.
Wij, mijn vrouw en ik, waren rond 20:00 uur aanwezig. Het was druk. De verkoper had ons wel door, maar gaf aan nog even bezig te zijn. Toen hij bij ons kwam hebben we uitgelegd dat we een nieuwe vaatwasser zochten, die ik als blind persoon ook kan bedienen. Ook uitgelegd dat het geen AEG meer mocht worden. Die ging bij ons namelijk al na drie jaar stuk en nu na vijf jaar is hij niet goed meer te gebruiken. Wij gingen eigenlijk voor de Siemens XL omdat deze een lade heeft voor bestek. Maar deze werd niet geleverd met gratis installatie. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij een andere Siemens, die wel te bedienen is en die ook met gratis inbouw wordt geleverd. Ook nog even naar een tandenborstel gekeken, waarna de verkoper mee liep naar de kassa. Daar vroeg hij ons wie onze stroom leverancier was. Toen we dat melde nam hij ons mee naar een andere collega, die met ons de energie uitgave op dit moment bekeek. Omdat het goedkoper kon zijn we overgestapt. Dit leverde ons geld op. We hebben toen bij de eerste verkoper een elektrische tandenborstel mee genomen.
De verkoper heeft ons dus erg goed geholpen en dacht echt met ons mee, waarbij hij rekening hield met mijn beperking!
Wij zouden dit filiaal zeker aanbevelen bij onze vrienden. Want parkeren is er naast meteen mogelijk en er is veel keus als je iets zoekt.
Je kan zelf kiezen welke dag je het beste uitkomt. Het zou voor mij Uitstekend zijn als ik een tijdstip kan kiezen.
KlantenserviceZie mijn algemene beoordeling.