ALTERNATE.nl

Zodra je aanspraak wil maken op je terechte garantie van een ondeugdelijk product, dan zullen ze er alles aan doen om hier onderuit te komen. KOOP HIER NIETS!

Voeding van Chieftec gekocht, Proton 1000watt, specs zegt >85% efficiency, ik had een machine draaien die 670watt trok (67%), zou makkelijk moeten kunnen toch? Helaas brandde het ding door. Mijn hele huis stonk.
In de specs staat ook: Stroomspanningbeveiliging: Kortsluiting, Overbelasting, Oververhitting, Spanningsbeveiliging
Nou, dat werkte dus niet, wat mij zegt dat het dus een ondeugdelijk product is. Volgens AlterNEEte is het "user abuse" dat die SATA poorten op de voeding zijn doorgebrand. Chieftec verwijst me weer naar AlterNEEte en zo kan ik fluiten naar een andere (nieuwe) voeding of m'n geld. Voeding heeft het 4 maanden volgehouden ongeveer. Fabrieksgarantie 2 jaar carry in. Bedoelen ze soms 2 minuten?
Mijn geld krijg ik ook niet terug van ze. Dus voor mij NOOIT en NOOIT meer AlterNEEte en ook geen Chieftec. Wat een rommel.

Een vriend van mij had een probleem met een 1000watt Cooler Master voeding, zonder horten en stoten kreeg hij van Cooler Master een complete nieuwe voeding thuisgestuurd. Dat heet nou SERVICE.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl