Megekko

Inmiddels meerdere spullen besteld via Megekko. Ditmaal 2x 6TB WD Red voor in mijn NAS, reeds eerder een muis, de meeste onderdelen voor mijn nieuwe computer en 2x 3TB WD Red.
Meestal bestel ik spullen pas later op de avond en dan is het toch wel lekker als deze de volgende dag al in huis zijn. 22.15 heb ik besteld en betaald via iDeal. Van beide een bevestiging gekregen en een half uur later een verzendbevestiging met een track and trace van PostNL voor de volgende dag. Bestellen gaat makkelijk en snel.
Factuur krijg je hardcopy in de doos en digitaal via een optioneel aan te maken account.

De 2 6TB WD Red schijven waren verpakt in de anti-statische folie van WD zelf. De schijven zaten afzonderlijk weer in bubbelplastic en dit geheel zat in een doosje volledig opgevuld met luchtkamers. De inhoud kon niet verschuiven.

Toch zou het fijn zijn als deze luchtkamers ook aan de onderkant zouden zitten in plaats van aan alle zijkanten en bovenkant. De doosjes maken namelijk wat mee wanneer menige medewerker van PostNL de dozen in je straat aan het sorteren is in zijn bus.

Verzendkosten zijn er altijd ongeacht de waarde van de bestelling. Daarentegen is prijs met verzendkosten vaak nog steeds concurrerend en dus loont het zich om voor meerdere producten tegelijk bij Megekko te bestellen.

De bestelling kwam keurig op tijd aan en was sinds de vorige avond te volgen via track and trace van PostNL.

Scorekaart voor Megekko