AlgemeenEen goede (en perfecte) service. De door ons uitgezochte onderdelen zijn bij Azerty zorgvuldig geassembleerd en bij het ophalen verliep alles soepeltjes. Even een kleine kater door andere verwachtingen. Bij thuiskomst en het opstarten van de PC bleek er geen Windows te zijn geïnstalleerd. Hierover telefonisch contact gehad wat en dat gesprek verliep wat mij betreft vrij stroef, weinig meedenkend in de oplossende sfeer. Later in de mail waarin het één en ander werd uitgelegd en het toch om miscommunicatie ging was men direct bereid om mee te denken hoe dit zo goed mogelijk op te lossen.
KlantenserviceEven een kleine kater door andere verwachtingen. Bij thuiskomst en het opstarten van de PC bleek er geen Windows te zijn geïnstalleerd. Hierover telefonisch contact gehad en dat gesprek verliep wat mij betreft vrij stroef, weinig meedenkend in de oplossende sfeer. Later in de mail waarin het één en ander werd uitgelegd en het toch om miscommunicatie ging was men direct bereid om mee te denken hoe dit zo goed mogelijk op te lossen.