ALTERNATE.nl

Ze hebben een zeer ruim aanbod met goede prijzen. Duidelijke communicatie als je iets besteld en het komt tot nu toe altijd binnen zoals afgesproken. Wat ik nog steeds vreemd vindt is dat je bijna altijd verzendkosten moet betalen. Voor kleine zaken kan ik dat snappen maar als je voor soms honderden euro's besteld moet je dit nog steeds. En dat vindt ik eigenlijk niet meer van deze tijd. Ook het extra bijbetalen voor bijvoorbeeld PayPal zou eigenlijk gewoon in de prijs in moeten zitten. Voor de rest een aanrader qua webshop.

Zoals ik al aangeef in mijn algemene stukje. Ik zou graag zien dat boven een bepaald bedrag (zeg 50,- of 75,- euro wat heel gebruikelijk is) je geen verzendkosten meer hoeft te betalen. Ik bestelde gisteren voor 165,- euro een spullen en dan komt er nog 4,95 bij. Vele andere webshops hebben een drempel of is altijd gratis. Daar zouden ze in mijn ogen wat mee moeten.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl