AlgemeenHad een harddisk nodig voor mijn Nas, Megekko had een goede aanbieding op een Seagate Enterprise schijf.
ze hadden hem zelf niet, maar de leverancier had nog ruim 200 stuks op voorraad.
1 dag later, sorry, schijf niet meer leverbaar.
Ik aangegeven dat ik het niet erg vond nog even te wachten mocht de levering langer gaan duren en dat andere webshops de schijf nog wel konden leveren en ik het dus een beetje vreemd vond,
Maar de leverancier had hem niet meer en de schijf zou ook niet meer beschikbaar komen.
Nu ruim 2 weken later is de schijf weer te koop bij Megekko, weer op voorraad bij de leverancier, ruim 300stuks, en een prijs die ruim €50 hoger is.
De winkel was toen de goedkoopste uit de Privewatch, ongeveer €20 als de eerst volgende.
Geef gewoon aan dat het artikel verkeerd geprijsd is, en dat het niet mogelijk is het artikel voor het bestelde bedrag uit te leveren.
In plaats van het artikel uit de webshop te halen en het 2wkn. Later weer terug te plaatsen.
Jammer dat de klantenservice er zulke praktijken op nahoudt, eerlijkheid duurt het langst.
Toch 2sterren omdat het geld netjes 3dgn later terug op mijn rekening stond.