Azerty

Ik heb vaker spullen bij AZERTY gekocht en altijd tevreden geweest. Deze keer iets minder tevreden. 2 weken geleden een NAS en 2 Hardeschijven gekocht. De volgende dag binnen gekregen maar tot mijn verbazing was de verpakking van de producten onder maats. De producten lagen in een doos met airpockets op de producten.

Het schokdempend effect wat de air pockets zouden moeten hebben wordt dus gebeurt gedaan door het feit dat die niet onder en om de producten heen liggen. Oftewel, ze hadden dit net zo goed weg kunnen laten. Gelukkig was de verpakking van de NAS en de HD's goed waardoor de kans dat de producten tijdens vervoer beschadigd zijn geraakt gering is. Na twee weken kan ik ook vaststellen dat alles naar behoren functioneert.

Airpockets lagen op de producten waardoor er van een schokdempende effect geen sprake was.

Goedendag,

Fijn om te horen dat u al langere tijd tevreden klant bij ons bent. De luchtzakjes waar u aan refereert worden inderdaad gebruikt om uw artikelen te beschermen. Samen met de extra bescherming om de harde schijven zou dit schade moeten voorkomen.

Daarom is het ook zeer spijtig dat uw artikelen tijdens het transport niet goed zijn beschermd. Ik zal deze review doorsturen naar ons magazijn zodat hier extra op gelet kan worden.

Hartelijk dank voor uw review en met vriendelijke groet,

Roy Jacobsen

Scorekaart voor Azerty