Informatique

Hier op een dinsdag voor 22.00 een behuizing besteld, omdat dit enige winkel was die het product op voorraad had voor een redelijke prijs.
Via de link in de ontvangen Orderbevestiging stond opeens vermeld dat het product niet op voorraad was.
Op woensdag contact opgenomen met klantenservice, werd mij verteld dat ik de gene was die niet had gezien dat het product niet op vooraad was. Dit terwijl ik juist het product hier besteld had i.v.m. met de voorraad. Vervolgens werd mij verteld dat het product bij de leverancier besteld moest worden en dat ik het zaterdag in huis zou hebben.
Zaterdag nog niks ontvangen, weer contact opgenomen met klantenservice. Krijg ik te horen dat de leverancier vertraging heeft en dat ik het de volgende week dinsdag ontvang.
Nou uiteindelijk product op de dinsdag ontvangen, een week na mijn bestelling.
Is verder niet verschrikkeijk maar had juist bij Informatique besteld i.v.m. de voorraad status en snelle levering.

Product was goed en stevig in een doos verpakt. Jammer dat de levertijd langer was dan verwacht.

Scorekaart voor Informatique