MediaMarkt

Ik raad elke Tweaker af om hier wat te kopen, tenzij het zoiets simpels is dat je geen contact nodig gaat hebben met de klantenservice. Laat je niet verleiden door de prijzen. Koop bij een specialist of bij andere shops waar de klantenservice wel bereikbaar is. Daar zijn er genoeg van.

Camera + lens kit gekocht omdat de prijs bij MediaMarkt significant lager was dan bij andere shops. Bestelproces ging prima. Beloofde levertijd werd waargemaakt. Kwaliteit pakketje waardeloos. Contact met klantenservice vrijwel onmogelijk.

Het pakketje zelf vond ik van matige kwaliteit. Je verstuurt geen camera en lens van ruim 1800 euro in een slappe kartonnen doos met 2 luchtzakjes en een magazine als buffermateriaal. Zeker niet als je weet dat het met de boys van PostNL verzonden wordt...

Tevens was de doos van de camera zelf ontzettend vies, gelukkig alleen aan de buitenkant. Overall dus een waardeloze uitpakervaring.

Na enige tijd contact gezocht met de klantenservice over deze bestelling. Omdat ze op de website aangeven dat ze op Twitter tot middernacht actief zijn en daar meestal binnen 1 uur reageren heb ik daar via een Tweet + DM contact gezocht.

Na 7 uur lang geen reactie te hebben gehad heb ik nog maar een Tweet met een reminder uitgestuurd. Toen kwam er een vraag om meer gegevens. Deze direct gegeven en tot nu toe (15 uur geleden) nog steeds geen reactie gehad.

Men heeft wel tijd om tientallen keren memes te tweeten maar iemand met een daadwerkelijke vraag wordt genegeerd.

Waardeloos dus.

Scorekaart voor MediaMarkt