AlgemeenDe bestelling verliep soepel op de website, alleen zodra er iets verkeerd gaat leeft de Megekko medewerker ten eerste niet met je mee en contact gaat alleen via de mail wat elke keer erg lang duurt voor antwoord. Ook kreeg ik een defect product geleverd waar ik niks aan had. Ze zijn een van de goedkoopste en de reden is denk ik voor de defecte producten die ze vaker naar klanten sturen. Want ik zie op het internet dat ik niet de enige ben. Ook leverde ze het product niet de volgende dag in huis. Er staat vaak dat ze producten nog op voorraad hebben liggen maar dit is niet zo.
VerzendingHet was niet goed verpakt en naar mijn mening open geweest. Ook was de verzending later dan beloofd. En 30 dagen niet goed- geld terug wat op de website staat deden ze ook niet 'altijd' aan werd gezegd.
KlantenserviceEcht waardeloze klantenservice bij Megekko. Nergens een telefoonnummer te vinden en alleen contact via de mail mogelijk. Antwoord kan soms een dag duren en natuurlijk na 6 uur en in het weekend totaal geen reactie of empathie voor je problemen met Megekko.