Azerty

Ik heb een Iiyama ProLite XUB2492HSU-W1 gekocht bij Azerty, omdat de shop goede reviews had en de monitor voor een aantrekkelijke prijs aanbood.
Verzending naar België wil wel eens een knelpunt zijn, maar dat was hier niet het geval. Wat wel een knelpunt is, zijn de extra kosten die ze in rekening brengen voor directe betaal methodes. Als belg zonder iDEAL, enkel een bank overschrijving is een kosteloze oplossing, welk wel extra verwerkingstijd introduceert.

Eenmaal de betaling binnen was, ging de verzending met tracking nummer heel snel via PostNL. Het pak werd netjes bij de buren afgeleverd, al heb ik dat persoonlijk liever niet. Dit kan je niet aangeven bij het verzenden.
De verzending gebeurde in de originele doos, zonder er een extra doos of beschermende folie rond te doen. Ik vind het prima zo, al weet ik dat sommige mensen hier gevoelig aan zijn.

Ik heb spijtig genoeg de klantenservice tweemaal moeten contacteren. Een eerste maal omdat de betalingsinstructies niet zo duidelijk waren en een tweede maal omdat mijn factuur niet beschikbaar was, ondanks dat ze hiervoor een explicite (automatische) mail sturen.
De reactie snelheid zou ook iets hoger kunnen liggen, het hoeft niet instant, maar na 24 uur wordt ik al een beetje nerveus, of het wel goed komt.

Scorekaart voor Azerty