ALTERNATE.nl

De producten zijn goed, op enkele na. Maar de service is slecht en moet veel beter kunnen. Wilt men een product en boeit de klanten service niet zo? Dan is Alternate goed. Wilt men een goede klantenservice? Geen Alternate. Uit eigen ervaringen heeft Coolblue Wel een uitstekende klantenservice.

Eind augustus hardware voor een game-pc besteld. Voeding bleek defect (een gebrek). Nieuwe voeding --> problemen met videokaart. Kreeg mail met de uitslag van het testen, was verkeerd getest + medewerker had mail met een belangrijke foto niet gezien. --> andere videokaart, wel zelfde model --> nog steeds problemen. Waarschijnlijk dus door de voeding. Op 17 september verzonden en op de 18e bericht dat het ontvangen is.
In die week meerdere keren gebeld, ja geduld hebben, alles wordt op volgorde gedaan.. Afgewachten maar.

Afgelopen maandag weer gebeld, het zelfde weer. Dag erna op dinsdag, bleek wat verkeerd gegaan te zijn, wat dus niet verteld was.

Dat was dus afgelopen dinsdag rond 13:00. Er zou dus gelijk getest worden: RAM, moederbord en voeding. Nu 2 dagen geleden kunnen ze nog niks zeggen. Morgen word het misschien duidelijk. Het had al lang klaar kunnen zijn. Toen videokaart 2 a 3 weken geleden weer binnen kwam (nieuwe) was de verpakking duidelijk open geweest en zaten zelfs wat gebruiksporen op de kaart.

Meerdere klachten, helaas:
Onduidelijkheid, geen informatie vertellen.
Fouten maken
Word niet goed getest
Duurt veel te lang.
Al geopende producten

Zoals ik op meerdere websites dingen over Alternate lees, ben ik niet de enige met klachten en sowieso niet de enige met enkele klachten hierboven. Dan vraag ik me af: Alternate, geven jullie niks op je klanten? Waarom ik dat denk? Kijk maar hierboven. Ik heb het gevoel dat ik steeds aan het lijntje gehouden worden en dat heb ik niet vaak. Al de 3e keer dat ik producten terug moet sturen.

Hi Johan501.

Graag kijken we naar je serviceafhandeling en waarom deze stroef lijkt te verlopen.
Kun je ons je retournummer in een DM sturen?

Scorekaart voor ALTERNATE.nl