AlgemeenNiet vatbaar voor herhaling.
Op 27 juli een bestelling geplaatst voor een setje luidsprekers Wharfedale Diamond 11.2. Op de site werd een levertijd vermeld van 6 werkdagen.
Na een week te hebben gewacht en geen mail te hebben gekregen m.b.t. verzending heb ik zelf er een mail naartoe gestuurd. Mij werd vriendelijk verteld dat er een vertraging was van ongeveer 3 dagen. Vervolgens na een week nog steeds niks binnen gekregen en maar weer een mail gestuurd. Men zou hun personeel wel even rondvragen wat er aan de hand was.
Na twee weken geen antwoord te hebben gekregen heb ik de bestelling maar geannuleerd.
hier kreeg ik wel mail terug van dat dit was geregeld en dat mijn geld terug zou worden gestort. Tevens ook direct een alternatief aangeboden gekregen voor een ander setje luidsprekers, dit aanbod heb ik afgezegd.
Na een goede maand wachten had ik nog steeds geen geld terug na meerdere mails te hebben gestuurd zonder antwoord te krijgen. Vervolgens nog een laatste mail gestuurd met daarin gezegd dat ik geval dit zou melden aan consuwijzer.
Na een weekend wachten heb ik toch nog mijn geld terug gekregen.
Zoals eerder gezegd werden mijn eerste mail vriendelijk beantwoord.
Ik zou graag willen dat men ook statusupdates over o.a. de staat van verzending.
Maar gaat er iets fout met de bestelling (kan/wordt deze niet geleverd), dan heeft men er blijkbaar moeite mee om het geld terug te storten en om contact met mij te behouden.