AlgemeenOnbetrouwbaar. Nemen klant niet serieus en proberen met goedkope verkooptrucs toch klanten te overtuigen producten te pre-orderen.
Al jarenlang regelmatig dingen gekocht. Prima degelijke winkel met ruim assortiment. Altijd open dus leuk voor de spontane aankoop. Niet de goedkoopste, maar prijsverschil is meestal net te klein om het te winnen van het geduld.
Flink teleurgesteld na laatste ervaring. Geprobeerd een Apple Watch series 4 te bestellen. Via de app eerst contact gezocht over de levertijd van een nieuwe Apple Watch omdat Mediamarkt als enige een leverdatum afgaf en ik dat vooraf al twijfelachtig vond. Na bevestiging dat de Apple Watch echt geleverd kon worden via de webshop besteld om op te halen. Netjes bevestiging gekregen, dus helemaal blij!
Op de dag van levering een bericht gekregen dat de Apple Watch helaas toch niet leverbaar was maar dat ik bericht zou krijgen als hij klaar zou liggen. Wanneer dat was nog onduidelijk. En 10 euro korting op een volgende aankoop.
Vervolgens toch naar de Mediamarkt gegaan om verhaal te halen, maar daar konden ze echt niets meer doen. Heel vervelend maar ja, zij hadden er niet genoeg gekregen van Apple. Kolder natuurlijk, want ze wisten vooraf precies dat het zo zou lopen. En ze hebben het wel verkocht. Wederom een winkel die verantwoordelijkheid doorschuift naar een partij waar ik niets mee te maken heb.
Dat om die reden alle andere webshops geen levertijd afgaven is hun manier om de onzekerheid rondom nieuwe Apple producten om te gaan maar Mediamarkt koos er voor om wel een levertijd af te geven. En kon het niet waarmaken. Waardeloos en een belediging van de klant.
Dat ik vervolgens de kans kreeg om kosteloos te annuleren is een nog grotere belediging. Zij zijn hun afspraak niet nagekomen... wel geannuleerd omdat ik dan liever een andere winkel mijn omzet gun.
Door mij bestelde product nooit ontvangen ondanks vooraf gevraagde en bevestigde levertijd.
KlantenserviceVriendelijk doch niet in staat hun verantwoordelijkheid te nemen. Willen het probleem niet oplossen maar verschuilen zich achter leveranciers en vinden dat voldoende verklaring naar de klant.
Wellicht kunnen of mogen de mensen achter de balie niet meer maar dan is het een gebrek in de organisatie of de manier waarop de klantenservice opgezet is.