Azerty

Ik heb bij Azerty een offerte laten maken een systeem laten samenstellen. Helaas bleek het systeem na een paar dagen niet goed te werken. Het video-signaal viel weg. Ik ben uit eigen beweging terug naar Raalte gereden en heb op mijn verzoek een andere video kaart laten plaatsen. Ik stapte over van een AMD naar een Nvidia omdat ik in de tussentijd veel negatieve verhalen over de AMD kaart had gelezen. Nadat dit afgehandeld is ben ik weer gegaan en ontdekte ik dat het probleem met de nieuwe videokaart nog steeds aanwezig was. Toen heb ik in overleg met de serviceafdeling het systeem opgestuurd. Uiteraard op kosten van Azerty. Het systeem is getest en er kwam uit dat het moederboard niet goed functioneerde. De communicatie met het serviceteam was goed. Het is opgelost. Toen bleek dat mijn Win10 OEM key niet meer werkte (nieuw MOBO) zijn ze me daarin tegemoet gekomen en hebben dat bedrag vergoed. Ik heb niet de ervaring gehad dat ik lang in de wacht stond toen ik telefonisch contact zocht. Bovenstaand verhaal had me net zo goed bij Alternate of een andere partij kunnen gebeuren. Ik vind dat ze het uiteindelijk prima afgehandeld hebben en ik ben blij met mijn nieuwe systeem.

Goed verpakt, via track&trace te volgen.

Toen bleek dat mijn Windows 10 OEM key niet meer functioneerde heeft Azerty deze kosten vergoed.

Scorekaart voor Azerty