AlgemeenExtra kosten om een product werkend te krijgen. Moederbord wordt verkocht als geschikt voor AMD Ryzen 2700X, maar je moet dan nog wel extra betalen om dit ook daadwerkelijk te laten werken. Dit zou standaard moeten zijn.
Ja, dit staat op de site maar wel zover onderaan dat dit gemist wordt.
Blijft dat er extra kosten zijn om een product werkend te krijgen. Deze kosten moeten op tweakers meegenomen worden in de pricewatch!
Netjes verpakt. Geleverd volgens aangegeven leverdata en tijden.
Goedendag,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service die wij aanbieden.
U heeft gelijk dat bepaalde moederborden op het AM4 platform een BIOS-update nodig hebben, dit zijn dan met name de moederborden die het chipset A320, B350 en X370 hebben. Deze moederborden zijn op de markt gekomen voor alle 1e generatie Ryzen processoren en voor de Ryzen 2700X zijn er 2e generatie moederborden uitgekomen die geen BIOS update nodig hebben. Dit hebben wij overigens zo duidelijk mogelijk gemaakt bij de moederbord van AMD zodat het bijna niet te missen.
Omdat de moederborden van de 1e generatie reeds gefabriceerd zijn met een BIOS lager dan het gene wat nodig is zullen deze ook aan ons geleverd worden. Indien u dan een 1e generatie moederbord neemt in combinatie met een 2e generatie processor is de kans groot dat er een BIOS update voor nodig is.
Immers moeten wij ook rekening houden met andere klanten die hun producten liever ongeopend willen ontvangen, wat normaal is, dit betekend dat wij hier niet op controleren tenzij er een BIOS update bij zit wat een extra handeling is.
Voor die extra handelingen die vereist zijn voor een BIOS update wordt een klein bedrag gevraagd, waar wij onder andere de CPU monteren, de BIOS updaten en wordt die uitvoerig getest door onze technische dienst om 100% garantie te geven dat alles goed werkt.
Uiteraard wil ik u hierin tegemoet komen om een goed werkend moederbord te leveren.
U kunt hiervoor het beste uw bestelgegevens op de mail zetten michiel.vanaartsen@azerty.nl.
Michiel van Aartsen