Azerty

Ik zat te twijfelen tussen slecht en voldoende, ik ben opzich wel blij met de service alleen erg teleurgesteld over misleidende reclames die er geplaatst worden. Er was bijvoorbeeld een cod black ops 4 actie waar er op de site dit stond: Koop tussen 10 september 2018 en 31 december 2018 een van de deelnemende Asus producten of een combinatie van producten en ontvang de game Call of Duty Black Ops 4 gratis! Volg de stappen op de actiepagine om jouw game te claimen.

Ik had een van de deelnemende Asus producten gekocht en wou mijn code claimen en toen werd er vervolgens verteld dat ik er dus ook nog een moederbord bij had moeten kopen...

Het jammere vind ik vooral nog dat ik ook een moederbord nodig en gekocht word alleen aangezien het niet op de site vermeld word heb ik een moederbord gekocht die niet aan de actie mee deed.

Voor de rest ben ik altijd hartstikke blij met Azerty geweest maar ik zie mezelf hier niet nog een keer iets bestellen na dit.

Ik heb contact opgenomen over de Call of Duty Black ops 4 actie en ik heb meerdere personen aan de telefoon gehad die verteld hadden dat ik recht op deze code had, dus het staat zo vaag omschreven dat werknemers van Azerty ook niet begrepen dat er een moederbord bij besteld moest worden.

Goedemorgen,

Het treurt ons dat de informatie niet genoeg was en zullen dit uiteraard meenemen om onze service te verbeteren.
Natuurlijk is het niet onze bedoeling om misleidende informatie te verstrekken.
Mochten er nog meer aanvullingen zijn kan ik je adviseren dit op de mail te zetten met het liefst een ordernummer naar michiel.vanaartsen@azerty.nl.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty