AlgemeenWebsite prima. Productbeschrijving mag zeker beter. Als ik had geweten dat ik een Pixel 2 met een Engelse oplader had gekregen had ik verder gezocht.
Inhoud:
- Engelse oplader
- Verloop stuk Engels naar Europees
- Merkloze adapter zonder QuickCharge en met te kortere stekker pootjes
De Engelse oplader + verloopstuk is samen een blok van bijna 15cm lang. Niet echt handig dus.
De merkloze adapter is wel compact, maar heeft geen QuickCharge. Daarnaast zijn de pootjes van de stekker korter dan normaal waardoor deze makkelijk uit het stopcontact valt.
Zojuist ook een collega gesproken die ook bij Belsimpel een Pixel 2 heeft gekocht en WEL een Europese oplader heeft. Blijkbaar verkopen ze verschillende varianten.
Contact opgenomen met de klantenservice. Binnen 48 uur antwoord zeggen ze en dit klopt geloof ik ook wel. Wel een beetje jammer dat Gmail het als reclame ziet, maar geen idee of ze hier iets aan kunnen doen.
Ik heb de situatie uitgelegd en aangegeven dat ik graag een Europese oplader zou ontvangen. Hieronder het antwoord:
"Ik kan me goed voorstellen dat je een originele Europese lader wil ontvangen. Het punt is dat deze niet bestaat, omdat de Google Pixel 2 origineel niet binnen Europa is uitgebracht, maar wel in Engeland. Daarom is de enige oplossing om een verloopstekkertje mee te sturen, zodat je wel de originele oplader kunt gebruiken in combinatie met QuickCharge. ..."
Dit is uiteraard niet correct. Mailtje terug gestuurd dat de Pixel 2 in volgens Google ( https://support.google.com/store/answer/2462844?hl=nl) verkrijgbaar is in Duitsland waar men dezelfde stekkers gebruikt en dat er dus wel degelijk een Europese oplader zou bestaan.
Onderstaand het antwoord:
"Uit je mail begrijp ik dat de oplader niet het formaat heeft wat je hebt verwacht. Het is voor ons niet mogelijk om een andere oplader te leveren. De oplader die is meegestuurd is compatibel voor het toestel. Wil je een andere opalder, dan zal je deze zelf elders aan moeten schaffen."
Ik vind het erg slecht en raar dat ik niet geholpen kan worden. Zeker aangezien een collega van mij ook een bij Belsimpel een Pixel 2 heeft gekocht en WEL een originele Europese oplader heeft!
Update:
Belsimpel heeft nav deze review contact met mij opgenomen waarna een oplossing snel bereikt is. Fijn dat het op deze manier snel opgelost kan worden. Wel jammer dat het zo moet en niet via de klantenservice zelf kan.