TVQ

Ik heb 2 dagen geleden een Panasonic oled tv besteld. De internetbedrijven die 24/7 bezorgservice boden de Panasonic nog steeds aan voor 500 euro meer. Ik zag dat TVQ een officiële dealer was en niet ver weg gevestigd was. Vervolgens een bericht gestuurd of ze wellicht ook na 17.00u konden bezorgen, omdat ik niet eerder thuis kon zijn van het werk en mijn ouders deze week niet in staat waren om de tv in ontvangst te nemen. André van TVQ met wie ik contact had ging dat voor me uitzoeken. Ze moesten het via een andere bezorgdienst sturen, maar de extra kosten werden door TVQ voor hun rekening genomen. Ook had ik niet de juiste e.dentifier bij me waardoor ik ook pas rond 17.00u de uiteindelijke bestelling kon plaatsen. Ook dit was geen probleem volgens André en dat bleek. De tv werd keurig netjes de volgende dag om 19.00u bezorgd! Top service! De mailing werd ook keurig netjes en vlot op geantwoord.

Uitstekend! Volgens afspraak en volgende dag al in huis. De tv werd keurig netjes in een onbeschadigde doos aangeleverd.

André antwoord vlot op mailing en helpt je met het oplossen van je probleem. In mijn geval de levering van mijn tv na 17.00u.

Scorekaart voor TVQ

Webshop Keurmerk