AlgemeenKorte versie van mijn review =
Had een S9 gekocht, prima toestel en binnen een week thuis! Zou 100 euro terugkrijgen via Samsung, alleen gaf dit wat problemen. Uiteindelijk tegemoet gekomen door Art & Craft en zij hebben zelf dit bedrag op mijn rekening gestort. Top!
Het hele proces van bestellen tot daadwerkelijk ontvangen verliep soepel. Was erg tevreden met de aankoop van mijn Samsung S9. Heb er 656,63 euro voor betaald. Ze adverteren op de website dat je 100 euro terugkrijgt via de website van Samsung (net als bol.com etcetera). Tot mijn grote verbazing klopt de EAN-code niet als ik dit formulier invul, en nu heb ik zo'n vermoeden dat ze deze code al gebruikt hebben.
Als ik nu op hun website kijk, staat er dit: "U betaalt nu € 734,77 en krijgt € 100,- terug". Dat heeft er bij mij nooit gestaan. Ik zal deze review updaten als dit goed afgehandeld wordt, maar ik heb 't idee dat ze mij een mes in mijn rug hebben gestoken.
Nu maar afwachten...
# UPDATE 1:
Nagevraagd bij de facebook-chat van Arts en Craft & die van Samsung. De webshop geeft aan dat ik een andere EAN-code nodig heb, die ze direct gestuurd hebben. Opnieuw ingevuld en ja, het blijkt te werken, maar ik vertrouw het niet helemaal. De Samsung medewerker geeft inderdaad aan dat ik alleen de code kan gebruiken die op de doos staat. Maar ja, die is dus ongeldig op de één of andere manier. Ik heb 't idee dat ik naar mijn 100 euro cashback kan fluiten.
# UPDATE 2:
"Beste,
Het is inderdaad vreemd dat deze EAN-code er niet tussen staat.
Ik laat de verantwoordelijke dit uitzoeken zodat er zekerheid over bestaat of u kan deelnemen of niet.
Als u niet kan deelnemen aan de actie zullen wij de cashback compenseren.
Van zodra ik hier meer info over heb breng ik u op de hoogte."
Dit geeft mij toch weer vertrouwen. Ik wacht geduldig af.
Laatste update: Op de één of andere manier heb ik een toestel gekregen die niet mee kon doen aan de cashback actie van Samsung. In plaats van Samsung, heeft Art & Craft uiteindelijk het geld op mijn rekening gestort en daar ben ik ontzettend blij mee. Dank daarvoor!
Zojuist 2,80 euro betaald om vijf minuten in de wacht te staan. Heb maar opgehangen om verdere kosten te besparen. Nu afwachten of ze binnen 48-uur op de e-mail reageren.
Update 2 = Uiteindelijk ben ik via de chat-support van Facebook goed geholpen. Contact verliep even wat stroef in het begin, maar later werd ik fijn op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.