Belsimpel

Op 10 augustus heb ik een Fairphone bij Belsimpel besteld. Deze werd snel geleverd maar viel mij tegen. Ik heb contact opgenomen met Belsimpel om het toestel om te ruilen voor een S9.
In eerste instantie geen reactie maar na een week (en een online klacht) werden ze wakker. Toestel terug gestuurd en wachten. En wachten. En wachten. Kreeg toen een betalingsverzoek om 585 euro te betalen voor de S9. Daarna een mail dat ze een fout hebben gemaakt maar dat ze het toe te betalen bedrag nog niet kunnen berekenen. Daarna een mail met het verzoek 120 euro over te maken en de volgende dag een mail met het verzoek 336 euro over te maken.
Na drie weken, tientallen mailtjes en telefonische beloftes van Belmoeilijk was ik het zo verschrikkelijk zat dat ik de order heb gecancelled en mijn geld terug heb gevraagd.
Geen reactie en ook geen geld terug.

Op zaterdag 1 september kreeg ik de Fairphone per post. Ik had toen uiteraard al lang en breed een andere telefoon gekocht bij een fatsoenlijk bedrijf.

Op een verzoek om compensatie (doneer ik aan een goed doel) reageren ze totaal niet.

In eerste instantie snelle levering maar wee je gebeente wanneer je wil ruilen. Dan ben je weken verder en stijgt je bloeddruk minstens met 20 punten.

Als je eindelijk iemand krijgt te spreken dan hoor je dat ze het 'kneiterdruk' hebben. Dus reageren ze niet op mail en beloftes komen ze niet na.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops