AlgemeenHierbij een niet zo plezierige levering van een laptop. Deze laptop werd aangeschaft en zou morgen in huis zou zijn [28-8]. Blijkbaar is dit een misleidende belofte aangezien Paradigit deze niet zelf levert en geen invloed heeft op de verscheping.
[27-8] Maandag, begin van de middag, heb ik deze laptop besteld met de hoop dat deze dinsdag geleverd zou worden. Na de bestelling niks meer vernomen en ook geen Track & Trace mogen ontvangen. In mijn profiel stond vermeld: Wordt geleverd door: PostNL
[28-8] Aangezien ik dinsdag eind van de middag nog niks had mogen ontvangen [ook geen Track & Trace], geprobeerd contact te zoeken. Telefonisch heb ik het na 30 minuten opgegeven en ook de chat button was niet beschikbaar.
[29-8] Woensdagochtend gebeld en daar werd mij medegedeeld dat zij de laptop via een derde partij versturen maar geen zicht hebben op deze verzendingen. Een pakket kan een keer te laat zijn maar dit is misleiding aangezien ze geen invloed hebben op wat deze derde partij doet, spijtig. Tevens wordt het niet geleverd door PostNL maar door DHL en deze geven dus blijkbaar geen Track & Trace af.
Voorlopig afleverdatum: 30-8
Nog niet mogen ontvangen, nu staat de levering gepland voor donderdag 30-8.
Update: mogen ontvangen op 30-08
Heer van de klantenservice was prima en snapte mijn frustraties maar kon er weinig aan doen..
Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback.
Uiteraard snappen wij dat het zeer vervelend is dat u wegens uw omschreven omstandigheden lang heeft moeten wachten alvorens u uw bestelling in ontvangst heeft kunnen nemen. Wij zullen uw verhaal zeker meenemen ter verbetering van ons proces.
Reina
Paradigit Webcare