Megekko

Ik heb een nieuwe high-end gamecomputer samengesteld, en telkens bij het opzoeken van de componenten in de tweakers pricewatch kwam voor praktisch iedere component (op het moment van aankoop) Megekko uit als goedkoopste. Enkel voor de CPU koeler waren ze iets (4€) duurder als de goedkoopste concurrent.
Aangezien de gezamenlijke verzending van de componenten en het feit dat ze zelfs in België de dag erop leveren voor mij zwaar doorwegen, was de keuze snel gemaakt.

Bestelling verloopt, zoals ook bij de meeste concurrerende webshops, zeer vlot. Website is duidelijk, en bevat ook voldoende betaalmogelijkheden zodat Belgische klanten ook de mogelijkheid hebben om makkelijk kostenloos online te betalen (en niet alleen met iDeal of overschrijving bijvoorbeeld).

Verpakking was een degelijke doos, goed gevuld met luchtzakjes zodat er intern niets te veel op en neer kan schuiven tijdens het transport.

Factuur is duidelijk met ook een duidelijke vermelding van de garantieperiode van de verschillende componenten.

Aanrader voor een volgende bestelling.

Componenten werden, zelfs in België, zoals beloofd 's anderdaags aan huis geleverd door PostNL. Componenten waren goed verpakt.

Vlotte verwerking van de bestelling, dadelijk een bevestigingsmail in je inbox met alle bestelgegevens duidelijk vermeld. Nog geen ervaring met service na verkoop.

Scorekaart voor Megekko