Medionshop.nl

Nieuwe laptop gekocht van 700 euro, gaat na 2 weken kapot, krijg geen hulp van Medion om hem te laten repareren of een nieuwe te krijgen. Ronduit schandalig.

Eind februari 2018 heb ik een Medion Akoya S3409 F5 laptop gekocht. Het leek een degelijke laptop met goede specificaties. Ik had deze laptop aangeschaft omdat mijn oude laptop het niet meer goed deed en ik een nieuwe goede laptop nodig had voor mijn stage in Amerika. Begin maart 2018 ben ik voor een half jaar naar Amerika gegaan voor mijn stage. Nog geen 2 weken na de aanschaf van de laptop begon hij kuren te vertonen. Het toetsenbord reageerde niet meer en op een gegeven moment ging de laptop niet eens meer aan. Ik baalde er van maar wist dat ik 2 jaar garantie had op de laptop dus ik dacht dat het wel los zou lopen. Ik heb met Medion in Nederland gebeld en zij vertelden mij dat ik geen garantie had vanuit Nederland omdat de laptop in Amerika was. Echter zeiden ze dat ik wel garantie kon krijgen bij Medion in Amerika. Ik heb hier naar toe gebeld maar Medion in Amerika vertelde mij dat ik geen garantie had in Amerika omdat ik de laptop in Nederland gekocht had. Ik heb meerdere malen naar zowel Medion Nederland als Medion Amerika gebeld en kreeg iedere keer hetzelfde antwoord. Op een gegeven moment was Medion Amerika bereid mij te helpen maar nadat ik mijn gegevens had doorgegeven en de man contact met mij op zou nemen binnen 2 werkdagen heb ik nooit meer iets van hun vernomen. Ik heb ze opnieuw proberen te bellen maar kreeg geen reactie. Ook via de mail ben ik niet verder geholpen. Ik heb opnieuw met de klantenservice van Medion Nederland gebeld en ook zij vertelden mij dat ik niet verder geholpen kon worden. Ik vind dit een belachelijk slechte service. Ik heb een half jaar in Amerika gewoond en de laptop is nooit gemaakt. Ik heb mijn vriend in Nederland mijn oude laptop moeten laten opsturen naar Amerika zodat ik (met 4 weken vertraging) verder kon gaan om mijn scriptie af te schrijven. Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Ik zal niet snel weer een product van Medion aanschaffen en raad het ook af aan anderen.

Beste IrisBrandsma,

Wat vervelend dat net jij een defect hebt gekregen met een zo goed als nieuwe laptop en dan ook nog in het buitenland! Het klopt inderdaad dat Medion Nederland jou niet rechtstreeks kan helpen in Amerika. Dat betekent echter niet dat we je in het geheel niet willen of kunnen helpen. De laptop kan natuurlijk wel vanuit een Nederlands adres gerepareerd of geruild worden en dat kan alsnog. Wil je je contactgegevens (klantnummer/ordernummer) met ons delen zodat we met samen jou alsnog een oplossing kunnen proberen te vinden?

Het MEDIONshop team

Scorekaart voor Medionshop.nl